Eindelijk, maar toch mijn pb weer verbeterd!

Een prachtig verhaal van member Gerrit Brunnekreef

 
img1495393260160

Eigenlijk ben ik niet van plan om te gaan vissen, maar mijn maatjes kan ik uiteraard niet in de steek laten. Daarom heb ik toch mijn auto ingepakt. Als een sneltrein knal ik naar de stek om daar m’n haken op scherp te zetten. Na enig overleg met mijn maat zijn we eruit. Daar gaan we onze rig droppen en door het warme weer leggen we hem lekker ondiep!!!

Ik ben benieuwd wat de nieuw te testen bol van MPF zal brengen. Er gaan wat uurtjes overheen, maar eindelijk begint m’n sounderbox te gieren. Ik ren een kleine 80 meter naar de plek en in diepe ademnood aangekomen is het dan zover. Ik pak de hengel op en het is direct hangen!!!  Snel trek ik mijn pak aan en spring het water in.

Na een mooie dril laat de schoonheid zich even zien. Ik kijk direct mijn maat aan en begin te juichen!!!! “Dit is hem!” Schreeuw ik . Er is geen twijfel over mogelijk. De vis duikt de diepte weer in.

Kort daarna komt hij weer in al zijn schitterendheid boven en mijn maat schept hem in het net.

                                          – GOT YAH BABY –

img1495392668337

 

Ja hoor, een nieuw pb ligt hier op de mat. Deze beauty is namelijk 18,5 kilo schoon aan de haak. Mijn dag kan niet meer stuk!

Wat kan de natuur toch mooi zijn. Echt heerlijk. We gaan met een goed gevoel de nacht in, maar tevergeefs. Het koelt behoorlijk af. Uiteindelijk blijft  het toch rustig op mijn stekkie.

Mijn weekend zit erop, maar ik kan terug kijken op een top sessie. Tegen mijn maatjes zeg ik bedankt en na een succes ga ik weer naar huis.

img1495392883631

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s